Vape Ylläpito -vinkit

Vapesi on jotain elektroninen laite , johon tulee puhelu vedellä, jonka laitat suullesi samoin kuin perusosista vape hoito. Suurin osa vapeista hyödyntää litiumioniakkuja. Aivan oikein, aivan samat akut käytetty Samsung Galaxy Note -sovelluksessa 7s . Jos heistä ei hoideta, ovat kiinteät akut, joilla on erinomainen kesto heillä on ongelma käsittelee myös myös paljon lämpö ja paine . elintärkeää akun kanssa tekemistä asioista ei ole sallia sen käyttöä kuolee ensimmäisellä maksu . Tämä on perus politiikka useimmille akkukäyttöisistä elektronisista laitteista . Jos he jätetään menevät pois ja, voivat shed paljon tehokkuutta , akut voivat menettää paljon tehoa. Varmista minkä tahansa tyyppinen maku sen jälkeen. . A Research from Scotland validates a surge in Vaping and also a drop in Cigarette smoking voi huolehtia kokonaan puhdistus säiliö. kätevin keinoja tehdä tämä on erottaa samoin kuin puhdistaa osat erikseen vedellä ja myös työkalut kuten vanupuikolla sekä hammasharjalla puhdistaa paljon pienet komponentit vapessa säiliö. New The Golden State Cigarette Laws Go Into Result vapeissa voi olla kelaja, jotka voivat olla vaurioituneet vedellä, joten saattaa halua